ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ποια... εργασία θα κάνει το προσωπικό της την 28η Μαϊου

Σε ποιες περιοχές της Αττικής η ΑΒ Βασιλόπουλος ανοίγει όλες τις Κυριακές! - Κεντρική Εικόνα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 28 Μαΐου, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Κάθε ΑΒητικό κατάστημα βάζει το δικό του λιθαράκι στις σελίδες προσφοράς της οικογένειας της εταιρίας, προσκαλώντας όλους να συμβάλουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια:

• για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη

• για το περιβάλλον

• για την ενίσχυση ιδρυμάτων και φορέων όπως, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, Τράπεζες Τροφίμων, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Συσσίτια, Ενορίες.

Η εταιρία σημειώνει ότι όλοι οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα της περιοχής τους.

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», σημειώνει η εταιρία, είναι για μας μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Τόσο με την κινητοποίηση των 14.216 μελών της ΑΒητικής οικογένειας, όσο και με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών, των φίλων και των συνεργατών μας, επιδιώκουμε να πετύχουμε θετικές αλλαγές στις γειτονιές μας.

.