ΕΥ ΖΗΝ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας για μία ακόμη εμφάνιση, αυτή τη φορά με ελληνική και βιεννέζικη οπερέτα!

Ένα χρόνο μετά την εμφάνιση-έκπληξη που πλημμύρισε το αεροδρόμιο με διάσημες άριες και «μάγεψε» τους ταξιδιώτες που είχαν την τύχη να βρεθούν σε μία… «οπερετική αναχώρηση», την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να ευχηθεί «καλό ταξίδι», με ελληνική και βιεννέζικη οπερέτα!

Έτσι, την Παρασκευή στο χώρο του αεροδρομίου, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις νέους ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – την υψίφωνο Ελένη Κουτσουμπή, τη μεσόφωνο Ελένη Βουδουράκη και τον βαρύτονο Χρήστο Λάζο – που θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με συνοδεία από πιάνο. Με την λυρική τέχνη και τις εντυπωσιακές φωνές τους, οι ερμηνευτές της ΕΛΣ θα συνοδεύσουν τους ταξιδιώτες λίγο πριν από την αναχώρησή τους, προσφέροντας μια μοναδική οπερετική εμπειρία.

Η δεύτερη εμφάνιση του μεγαλύτερου πολιτιστικού οργανισμού της χώρας, είναι μια ακόμη πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το αεροδρόμιο, διαχρονικό υποστηρικτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Fly me to the Moon», μια συνεργασία του ΔΑΑ με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture που συνεχίζεται και φέτος.

Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 12:00 (2 παραστάσεις των 20΄), Επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3, περιοχή ελεύθερης πρόσβασης