ΕΛΛAΔΑ

Σε ποιον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού πουλήθηκε το αρχοντικό, όπου γυρίστηκε η αγαπημένη «Τζένη Τζένη»; (photos)

Σε ποιον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού πουλήθηκε το αρχοντικό, όπου γυρίστηκε η αγαπημένη «Τζένη Τζένη»; (photos) - Κεντρική Εικόνα

Το ... κασσανδρέικο στις Σπέτσες πέρασε στα χέρια άλλου εφοπλιστή...

Σύμφωνα με δημοσιεύμα, το αρχοντικό της «οικογένειας Κασσανδρή» από την πολυαγαπημένη ταινία «Τζένη-Τζένη», πουλήθηκε έναντι 3,5 εκατ. ευρώ (!) κι ας έφτανε η αντικειμενική του αξία τα 550.000 ευρώ.

Το σπίτι είναι διώροφο, συνολικής έκτασης 600 τ.μ., βρίσκεται στο κέντρο των Σπετσών, «αγναντεύει» τον Αργοσαρωνικό και μεταξύ άλλων διαθέτει μία τεράστια βιβλιοθήκη και πέντε υπνοδωμάτια. Πριν από 50 και πλέον χρόνια (1966) «φιλοξένησε» την ... αφρόκρεμα του ελληνικού κινηματογράφου -Κωνσταντάρα, Παπαγιαννόπουλο, Καρέζη, Μπάρκουλη, Ζαφειρίου κ.α.- για τα γυρίσματα της ταινίας, που εντάσσεται στις 10 δημοφιλέστερες του εγχώριου σινεμά.

Το αρχοντικό ανήκε στη Sandrine Bale Οικονόμου και το deal κλείστηκε με τη σύζυγο του εφοπλιστή Νίκου Ευθυμίου, Ελένη Σούλια. Ο Nίκος Eυθυμίου διατέλεσε πρόεδρος των Eλλήνων Eφοπλιστών και τη δεκαετία του 1980, για σύντομο χρονικό διάστημα υπήρξε πρόεδρος του Ολυμπιακού.