ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Citroen πήρε φόρα και ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό και πολυμορφικό SUV

Η Citroen πήρε φόρα και ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό και πολυμορφικό SUV - Κεντρική Εικόνα

Με ένα μοντέλο που αν παραχθεί σίγουρα θα κάνει θραύση, αποφάσισε να καταπλήξει η Citroen τους επισκέπτες της έκθεσης της Γενεύης για φέτος.

Μπορεί η εταιρία να παρουσίασε πολλά ακόμα αυτοκίνητα, αλλά το C-Aircross Concept είναι το όνειρο των απανταχού κατόχων C4 Cactus και του νέου C3 που δεν μπορούν παρά, κάθε πρωί, όταν μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους να παρατηρούν πόσο καλό θα ήταν αν υπήρχε μία έκδοσή τους λίγο πιο …άγρια.

Η Citroen ετοιμάζεται να τους κάνει τη χάρη με το C-Aircross Concept, και την υπογραφή της Citroën στην κατηγορία των SUV, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την προϊοντική στρατηγική της μάρκας.  Η ξεχωριστή προσωπικότητα του C-Aircross Concept ακολουθεί τη νοοτροπία του C4 cactus και του νέου Citroën C3, ενώ προσανατολίζεται σε μια άλλη κατηγορία, ως γνήσιο πολυμορφικό με ισχυρή ταυτότητα.

Οι γραμμές του πρωτότυπου είναι γνώριμες αλλά τονισμένες και οι τεχνολογικές λύσεις που απεικονίζονται, απλά εντυπωσιακές.

Αν κρίνουμε δε από την πορεία παρουσίασης των C4 cactus και C3 και την μετάβαση από τα πρωτότυπα στα μοντέλα παραγωγής, το νέο μοντέλο, όταν μπει παρουσιαστεί θα έχει ελάχιστες διαφορές.

Οι έξτρα δυνατότητες κίνησης του C-Aircross Concept θα έρχονται από το Grip Control. Σχεδιασμένο για να αναβαθμίζει την πρόσφυση, το σύστημα παρέχει σε αυτό το “παντός καιρού και εδάφους” πρωτότυπο, πραγματική οδηγική άνεση σε κάθε έδαφος.

Το βίντεο θα σας αποκαλύψει τα υπόλοιπα.