ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δύο βραβεία για τα Public στα Event Awards 2016

Δύο βραβεία για τα Public στα Event Awards 2016 - Κεντρική Εικόνα

 

Τα Public απέσπασαν 2 τιμητικά βραβεία στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2016, των βραβείων που για πρώτη χρονιά διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, με σκοπό την αναγνώριση της δημιουργικότητας και φαντασίας πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις (events).

Πιο συγκεκριμένα τα Public απέσπασαν τα εξής βραβεία:

    Gold για τον θεσμό των Βραβείων Βιβλίου Public 2016

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους στηρίζουν σταθερά από το 2011 τον χώρο του βιβλίου με ποικίλες δράσεις όπως book nights, book bazaars, ανταλλαγές βιβλίων, Λογοτεχνικοί Περίπατοι κτλ. Έτσι το 2014 ξεκίνησαν τον μοναδικό θεσμό στην Ελλάδα ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες αναγνώστες να εκδηλώσουν την αγάπη τους για το βιβλίο.  Η επιτυχία με την οποία στέφθηκαν τα Public Book Awards τις 3 συνεχείς χρονιές διεξαγωγής τους αποδεικνύουν τη σημασία του πρωτοποριακού, πολιτιστικού θεσμού στον οποίο επένδυσαν και ξεκίνησαν τα Public. 

    Bronze στην κατηγορία Best Event Team

Μένοντας πιστοί στη στρατηγική τους να προσφέρουν χαμόγελα, τα Public υποδέχονται κάθε χρόνο στα καταστήματα τους μικρούς και μεγάλους σε περισσότερες από 1000 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. Σεμινάρια φωτογραφίας, εκδηλώσειςgaming, δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, παιδικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν κάθε μήνα το κοινό στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα!

Ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο blog.public.gr