ΕΛΛAΔΑ

Μολότοφ και ξύλο στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στη Βουλιαγμένης (Photos, Video)

Μολότοφ και ξύλο στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στη Βουλιαγμένης (Photos, Video) - Κεντρική Εικόνα

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λ. Βουλιαγμένης στον  Άγιο Δημήτριο, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Τουλάχιστον εκατό κρανοφόροι με λοστους, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν στα μέλη του συνδέσμου των οπαδών του τριφυλλιού, αιφνιδιάζοντάς τους. Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα και γα τουλάχιστον δέκα λεπτά η λεωφόρος Βουλιαγμένης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με ρίψη  μολότοφ, φωτοβολίδων και καπνογόνων.

Αυτή ήταν η δεύτερη  φορά μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών, που ο συγκεκριμένος σύνδεσμος οπαδών γίνεται στόχος επίθεσης, στο πλαίσιο του ακύρηχτου πολέμου που μαίνεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ των οργανομένων συμμοριών χούλιγκανς,  υπό την ανοχή τόσο της πολιτείας όσο και των διοικήσεων των συλλόγων που τους συντηρούν και επιδοτούν κατά καιρούς, με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Για μια ακόμα φορά καθυστερημένη υπήρξε η αντίδραση της αστυνομίας, με τα περιπολικά να φθάνουν στο σημείο της συμπλοκής,αφού οι νεαροι ταραξίες είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Αποκλειστικές φωτό και βίντεο από την επίθεση

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων.