ΔΙΕΘΝΗ

Δε φαντάζεστε ποιο είναι το Νο1 εμπορικό προϊόν της Volkswagen! (photos)

Διέρρευσαν τα πρώτα σκίτσα του νέου «ογκώδους» SUV της VW (photos) - Κεντρική Εικόνα

H Volkswagen είναι φυσικά γνωστή ως μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας και ολόκληρου του κόσμου. Κι όμως, αυτή τη στιγμή δεν είναι τα αυτοκίνητά της το νούμερο ένα εμπορικό προϊόν της!

Πρόκειται για τα διάσημα λουκάνικα Volkswagen, τα οποία έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων και το 2016. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι γνωστά, όμως τα Volkswagen Currywurst θεωρούνται ένας από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες στην Γερμανία και σε αρκετά μέρη του κόσμου.

Παράγονται υπό την VW και ενώ στην αρχή είχαν σκοπό να μοιράζονται στις καντίνες και τα εστιατόρια της εταιρίας, στην συνέχεια δόθηκαν και στην ευρύτερη κατανάλωση μέσω των σούπερ μάρκετ.

Το 2015 μάλιστα ήταν η χρονιά τους, καθώς πουλήθηκαν πάνω από 7,3 εκατομμύρια από αυτά τα πικάντικα λουκάνικα, σχεδόν ένα εκατομμύριο περισσότερα από όσα πουλήθηκαν το 2014.

Image result for vw sausage

Για πρώτη φορά το 2015 τα λουκάνικα της VW ξεπέρασαν σε πωλήσεις -παγκοσμίως- τα αυτοκίνητα της, αφού το 2015 πουλήθηκαν 5,82 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Πέρσι το νούμερο των πωληθέντων λουκάνικων ξεπέρασε τα 7,5 εκατομμύρια!

Image result for vw sausage

Τα πολύ καλής ποιότητας λουκάνικα της VW με τη μυστική συνταγή, συνοδεύονται και από την κέτσαπ της VW, η οποία με 608.208 κιλά έσπασε το ρεκόρ των 536.826 κιλών…