ΕΛΛAΔΑ

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA - Κεντρική Εικόνα

Την παράταση της ημερομηνίας παραλαβής των αιτήσεων για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA (Global Student Entrepreneurs Awards) έως την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Entrepreneurs Organisation Greece. Ο τελικός του διαγωνισμού, που θα αναδείξει το νικητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς της Φρανκφούρτης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, στο THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Αθήνα, στις 5.30 μμ.

Το GSEA είναι ένα πρόγραμμα του Entrepreneurs Organization (EO), το οποίο βραβεύει φοιτητές με πρωτοποριακά επιχειρηματικά σχέδια, δίνοντάς τους, παράλληλα, την ευκαιρία να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ τους και με τα μέλη του ΕΟ. Τα τελευταία χρόνια, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις. Οι φοιτητές που καλύπτουν τα κριτήρια -τη στιγμή του διαγωνισμού- θα πρέπει, επιπλέον, να είναι γραμμένοι σε προπτυχιακό τμήμα πανεπιστημίου ή κολεγίου και να είναι υπεύθυνοι σε μία επιχείρηση που λειτουργεί τουλάχιστον για έξι μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, στο www.GSEA.org/apply, έως τις 14/02/2017. Σημειώνεται ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα βραβευθεί, παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στα Startupup/Scaleup Awards της Boussias Communications και θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους φοιτητές-επιχειρηματίες, παγκοσμίως, για να διεκδικήσει έπαθλα και παροχές, συνολικής αξίας 400.000 δολαρίων.