ΕΛΛAΔΑ

Το έλα να δεις στο ξεπούλημα της Ηλεκτρονικής - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το έλα να δεις στο ξεπούλημα της Ηλεκτρονικής - Αποκλειστικές φωτογραφίες - Κεντρική Εικόνα

Ουρές έχουν σχηματισθεί έξω από το πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα (λεωφ. Βουλιαγμένης 117) )  όπου εκτίθενται τα προϊόντα της εταιρείας που θα βγουν σε λίγες μέρες σε δημοπρασία. 'Όπως φαίνεται, οι Έλληνες καταναλωτές ενδιαφέρονται για συμφέρουσες αγορές και σπεύδουν όταν υπάρχουν σχετικές προσφορές. Στον χώρο της έκθεσης βρίσκονται πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας που διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία για να ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για τα προϊόντα.

Δείτε τις σχετικές αποκλειστικές φωτογραφίες του economy365.gr:

Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2017 αρχίζει η διαδικασία εκποίησης της πτωχευτικής περιουσίας της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Η αρχή θα γίνει με την εκποίηση 15.560 τεμαχίων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες ανήκουν σε 1.500 κωδικούς με την τιμή πρώτης προσφοράς για το σύνολο των προϊόντων να έχει προσδιορισθεί στα 546.000 ευρώ.

Τα προϊόντα αυτά αποτελούν περίπου το 1/5 των εμπορευμάτων και αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετές ακόμη διαδικασίες εκποίησης. Σε δεύτερη φάση θα εκπλειστηριαστούν έξι ακίνητα που διέθετε η εταιρεία. Σε μια προσπάθεια, πάντως, να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία, αποφασίστηκε τα εμπορεύματα που θα εκπλειστηριαστούν στις 30 Ιανουαρίου 2017 να εκτεθούν σε ειδικό χώρο νωρίτερα, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι, καταναλωτές ή εταιρείες, να τα δουν και να ενημερωθούν σχετικά.

Ειδικότερα, τα προϊόντα εκτίθενται σε πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής στη Γλυφάδα σήμερα  Σάββατο 21/1, καθώς και την Τετάρτη 25/1 και  το Σάββατο 28/1. Τα δύο Σάββατα η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10 π.μ. έως 5 μ.μ., ενώ την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 μ.μ.