ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη - Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ για τον ΔΟΛ

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη - Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ για τον ΔΟΛ - Κεντρική Εικόνα

Δριμεία  επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο στη Βουλή τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη  όσο και από τη Φώφη Γεννηματά για την υπόθεση του ΔΟΛ και τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση του στέλεχους του ΣΥΡΙΖΑ,  Βασίλη Μουλόπουλου, στο τιμόνι του ιστορικού συγκροτήματος.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως προσπαθεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ. Όπως είπε, έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής και αποκάλυψε τη γύμνια και τον κυνισμό της κυβέρνησης. «Ανεβήκατε στην εξουσία ως αδιάφθοροι και μέσα σε δύο χρόνια εξελιχθήκατε στην πιο αποτυχημένη και αδίστακτη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η χώρα. Προσπαθείτε να ελέγξετε το μιντιακό τοπίο. Πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια. Και το κάνετε με τους εκδότες. Τους καταγγείλατε και μετά συναντηθήκατε μαζί τους. Κάποιοι συμβιβάστηκαν, κάποιοι εκβιάστηκαν. Τον κ. Μουλόπουλο είχατε και το θράσος να τον υποδείξετε για αντιπρόεδρο στο ΕΣΡ» είπε, προσθέτοντας πως η κυβέρνησή δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό.

«Είστε επικίνδυνη κυβέρνηση για τη χώρα και τη δημοκρατική ομαλότητα. Είστε ένα καθεστώς και αγωνίζεστε να παραμείνετε στην εξουσία. Στην προσπάθειά σας να φέρετε τη δημοκρατία και την Ελλάδα στα δικά σας μικρά μέτρα θα μας βρείτε απέναντι. Και θα καταρρεύσουν τα σχέδιά σας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατά της κυβέρνησης για την τοποθέτηση Μουλόπουλου στο ΔΟΛ τοποθετήθηκε και η Φώφη Γεννηματά λέγοντας στην αρχή της τοποθέτησής της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό ότι «δεν καταφέρεται να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news».

«Αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα. Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία έκανε λόγο και για ένα «μέρος του τραπεζικού συστήματος που χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να ελεγξετε την ενημέρωση».

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» είπε η κυρία Γεννηματά και χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.

«Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» κατέληξε την αναφορά της για το θέμα.