ΕΛΛAΔΑ

Ποιος δημοτικός σύμβουλος ξυλοκόπησε εναερίτη της ΔΕΗ!

Ποιος δημοτικός σύμβουλος ξυλοκόπησε εναερίτη της ΔΕΗ! - Κεντρική Εικόνα

Σε καταγγελία προχώρησε η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ για εργαζόμενο της Επιχείρησης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο. 

Το περιστατικό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ο εργαζόμενος ξυλοκοπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ηρακλείου Κρήτης.

Να σημειωθεί ότι αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ είναι ο κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, ο οποίος είναι πιθανά και ο φερόμενος ως δράστης του ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση - καταγγελία της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ ο εργαζόμενος δέχθηκε το χτύπημα στον κόμβο Καμινίων.

Η ανακοίνωση της ΕΤΕ/ΔΕΗ σημειώνει μεταξύ άλλων:

«...καταδικάζει την νέα βίαιη και χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος εναερίτης, της περιοχής Ηρακλείου, την ώρα που εργαζόταν σε αποκατάσταση βλάβης στον κόμβο Καμινιών. Θα περίμενε κανείς από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να δείχνουν σεβασμό και ήθος και να αναγνωρίζουν τον αγώνα των συναδέλφων του ΔΕΔΔΗΕ που εργάζονται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να έχουν οι κάτοικοι που εκπροσωπούν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Άρχοντες, το πολύτιμο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Το περιστατικό απασχόλησε και το Δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, όπου μετά την παρέμβαση του οργανωτικού γραμματέα της ΕΤΕ/ΔΕΗ, ο "νταής| δημοτικός σύμβουλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη. 

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει την συμπαράστασή της στον εργαζόμενο και εύχεται να είναι το τελευταίο θύμα βιαιοπραγίας. Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ανεπειρέαστη από οποιαδήποτε μορφής εξουσίας, δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους εργαζόμενους - μέλη της.»

 

.