ΕΛΛAΔΑ

«Μοιράζουν» δωρεάν πιστοποιητικό για Η/Υ ενόψει διαγωνισμών ΑΣΕΠ

«Μοιράζουν» δωρεάν πιστοποιητικό για Η/Υ ενόψει διαγωνισμών ΑΣΕΠ - Κεντρική Εικόνα

Το πρόγραμμα EGnosis του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society, με αφορμή την πρόσκληση του ΑΣΕΠ 7Κ/2016 για το άνοιγμα χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων εργασίας, δημιουργεί νέα ταχύρυθμα τμήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών με προγραμματισμένες εξετάσεις πιστοποίησης, τις ημερομηνίες 25/1, 27/1, 28/1 και 30/1. Μοναδικό κόστος για τους υποψήφιους, τα εξέταστρα πιστοποίησης. Κάνε και εσύ τώρα την αίτησή σου και διεκδίκησε μια θέση απασχόλησης στον διαγωνισμό!

Για πολλές από τις αναφερόμενες ειδικότητες, οι γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελούν απαραίτητο προσόν επιλογής και το πρόγραμμα EGnosis είναι εδώ να δώσεις λύσεις σε όσους αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και μοναδικό τους εμπόδιο είναι η πιστοποιημένη γνώση Η/Υ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 31η Ιανουαρίου 2017.Οι πιστοποιήσεις θα δοθούν άμεσα για την υποβολή του φακέλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.e-gnosis.gr.Για την εκμάθηση των τριών βασικών δεξιοτήτων (Word, Internet, Excel) απαιτούνται συνολικά 20 ώρες διδασκαλίας, οι οποίες πραγματοποιούνται εντός 5 ημερών. Οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν δωρεάν και το εκπαιδευτικό υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο helpdesk της Equal Society στο 211.70.51.841.

.