ΕΛΛAΔΑ

Τουριστικοί πράκτορες από το Μαϊάμι κάνουν... fam trip σε ελληνικά νησιά

Τουριστικοί πράκτορες από το Μαϊάμι κάνουν...  fam trip σε ελληνικά νησιά - Κεντρική Εικόνα

Fam trip διοργανώνει για τουριστικούς πράκτορες στην Ελλάδα εταιρεία που έχει την έδρα της στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ. Τα fam trip είναι ταξίδια χαμηλού κόστους που διοργανώνουν εταιρείες σε μια προσπάθεια να προωθήσους σε τουριστικούς πράκτορες διάφορους τουριστικούς προορισμούς αλλά και να προμοτάρουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. 

Το fam trip που διοργανώνει συγκεκριμένα η Tours Specialists Inc περιλαμβάνει 8ήμερο ταξίδι με αναχώρηση τις Κυριακές του 2017, το οποίο θα ξεκινά και θα ολοκληρώνεται στην Αθήνα, με επισκέψεις σε Μύκονο, Πειραιά και Σαντορίνη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαμονή σε τετράστερα ξενοδοχεία, πρωινό καθε ημέρα, μεταφορές, μισή ημέρα ξεναγήσεων στα αξιοθέατα της Αθήνας και αεροπορικά εισιτήρια για θαλάσσιες μεταφορές με φέρι και ιπτάμενο δελφίνι με κατεύθυνση προς τα νησιά.

Οι τιμές για τους πράκτορες ξεκινούν από 1.050 δολάρια τη χαμηλή σεζόν και φτάνουν τα 1.350 την υψηλή. Τα ξενοδοχεία τα οποία συνεργάζονται με το fam trip αυτό είναι το Τιτάνια στην Αθήνα, το Myconos Bay Hotel στην Μύκονο και το Ira Hotel στη Σαντορίνη.