ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Concept Store στο Γιοχάνεσμπουργκ από τη Folli Follie

Concept Store στο Γιοχάνεσμπουργκ από τη Folli Follie - Κεντρική Εικόνα

Η Folli Follie, , παρουσίασε σε εκπρόσωπους του τύπου, social influencers και “friends of the brand” το πρώτο Folli Follie New Concept Store στη Νότια Αφρική, στην κεντρική πλατεία Νέλσον Μαντέλα. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο εμπορικό κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, δίνοντας έμφαση στο δυναμικό ρόλο της γυναίκας και τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

Ο Μίλτος Καλμαντής, General Manager EMEA FF Group, σχολίασε σχετικά: «Η είσοδος του Ομίλου FF Group στην αγορά της Νότιας Αφρικής είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς διευρύνεται η παρουσία του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κίνηση αυτή αποτελεί την αρχή για περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Folli Follie στο Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς και στην Πρετόρια και το Κέιπ Τάουν μέσα στο 2017 σε premium shopping malls.»

Η Μελίνα Λαμπράκη, Διευθύντρια του Europa Art Group, η οποία επιμελήθηκε την παρουσία της Folli Follie στη Νότια Αφρική, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους δηλώνοντας σχετικά: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για μένα και την οικογένειά μου, φέρνοντας ένα από τα πιο αγαπημένα brands διεθνώς στη Νότια Αφρική. Μέσα από σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, το Europa Art Group κατάφερε να λανσάρει στη Νότια Αφρική τη Folli Follie.»

Το πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie στη Νότια Αφρική βρίσκεται στο Shop 5, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.