ΕΛΛAΔΑ

Ένα σουβλάκι αναμονής και ανθρωπιάς

Ένα σουβλάκι αναμονής και ανθρωπιάς - Κεντρική Εικόνα

Τα Street Souvlaki, από την έναρξη της λειτουργίας τους, βρίσκονται κοντά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως φοιτητές, πολύτεκνους και άνεργους, παρέχοντας έκπτωση σε κάθε παραγγελία τους και σε άστεγους και απόρους προσφέροντας δωρεάν φαγητό.

Συγκεκριμένα η εταρεία συμμετέχει στη δράση “Σε Αναμονή” παρέχοντας φαγητό, που κάποιος επιθυμεί να προσφέρει, σε άπορους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν βιοποριστικά.

Πρόκειται για κάποιο από τα πρώτα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση “Σε Αναμονή”. όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου «Προσδοκία μας είναι η δράση αυτή να γίνει μια συνήθεια στην καθημερινότητά μας και να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αυξάνοντας το εύρος των αγαθών και τον υπηρεσιών που μπορούν να μπουν “Σε Αναμονή”».

Η διαδικασία στα καταστήματά μας είναι η εξής:

Κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία, ενημερώνετε το τηλεφωνικό κέντρο για το φαγητό* που θέλετε να μπει σε αναμονή

Κατά την ηλεκτρονική σας παραγγελία, επιλέγετε και βάζετε στο καλάθι αγορών σας το προϊόν “Φαγητό* Σε Αναμονή” μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που έχετε επιλέξει

Στο κατάστημά ενημερώνετε το ταμείο μας ότι θέλετε να βάλετε φαγητό* “Σε Αναμονή”

Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί από τους μαυροπίνακες που υπάρχουν σε ευδιάκριτα μέρη στα καταστήματα και να απευθυνθεί στον υπεύθυνο ή το ταμείο του καταστήματος και να ζητήσει το προϊόν που είναι “Σε Αναμονή”.

*Το φαγητό σε αναμονή είναι τυλιχτό-σουβλάκι και πωλείται με 20% έκπτωση (Τελική τιμή 1,60€)