ΕΛΛAΔΑ

Αυξήσεις αλλά και μειώσεις στα διόδια της Ολυμπίας Οδού - Πίνακας νέων τιμών

Άνοιξαν οι φάκελοι για τα αναλογικά διόδια - Τα τέσσερα μεγάλα σχήματα - Κεντρική Εικόνα

Αλλαγές στα τέλη διοδίων δρομολογεί από την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 η Ολυμπία Οδός. Οι αναπροσαρμογές υπολογίστηκαν με βάση των δείκτη τιμών καταναλωτή. Σημειώνεται μάλιστα, ότι προκύπτει μείωση 0,10€ σε όλους τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων για τα φορτηγά, καθώς και στον πλευρικό σταθμό της Νέας Περάμου, στην κατηγορία των ΙΧ και μικρών φορτηγών στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου, καθώς και στην κατηγορία των δικύκλων και τρικύκλων στον σταθμό της Ελευσίνας.

Η Ολυμπία Οδός σημειώνει πως:

Σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση  πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS  ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.

Στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού).

Αναλυτικά οι τιμές: