ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Creta Farms εισέρχεται στην αγορά της Βουλγαρίας

Ένα-ένα τα υψηλόβαθμα στελέχη εγκαταλείπουν την Creta Farms που βυθίζεται σε κρίση - Κεντρική Εικόνα

Την είσοδο στην αγορά της Βουλγαρίας, με τα προϊόντα της σειράς "Εν Ελλάδι" ανακοίνωσε η εταιρεία Creta Farms ABBE.

Από τις αρχές τους έτους, τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο), όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

"Με γνώμονα πάντοτε την ενδελεχή έρευνα και τη μελέτη της αγοράς της κάθε χώρας, η Creta Farms ΑΒΕΕ και στην περίπτωση της Βουλγαρίας έλαβε εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής, τόσο αναφορικά με τη γευστική υπεροχή των προϊόντων όσο και τη συνταγή "Εν Ελλάδι", με την οποία η εταιρία διαφοροποιείται στο χώρο των αλλαντικών σε ολόκληρο τον κόσμο και ηγείται στην Ελλάδα" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Βουλγαρία, με σημαντικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, με τη σχετική αγορά να ανέρχεται στα περίπου 600 εκατ. ευρώ, αντιστοίχου μεγέθους με αυτήν της Ελλάδας και με θετικές προοπτικές εξελίξεις, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της Creta Farms ABEE στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις της Creta Farms ΑΒΕΕ, θα υπάρξει μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο (θρεπτικά άλλα και γευστικά), τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή.

Αμφότερες οι πλευρές, θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 7 εκατομμυρίων.

Η συνεργάτης εταιρεία στην Βουλγαρία εξυπηρετεί το σύνολο της αγοράς του μοντέρνου λιανεμπορίου, ενώ διαθέτει ιδιαίτερη ισχύ και στην αυθόρμητη αγορά (Impulse market) με 2.000 πελάτες