ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είσοδος και στην Βουλγαρία για την Creta Farms

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Creta Farms - Κεντρική Εικόνα

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την εισόδο της στην αγορά της Ρουμανίας, η Creta Farms ανακοίνωσε την είσοδο της και στην αγορά της Βουλγαρίας, με το μοντέλο συμφωνίας Licensing & Supply και με τα προϊόντα της σειράς Εν Ελλάδι. Από τις αρχές τους έτους, τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

Με γνώμονα πάντοτε την ενδελεχή έρευνα και τη μελέτη της αγοράς της κάθε χώρας, η Creta Farms και στην περίπτωση της Βουλγαρίας έλαβε εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής τόσο
αναφορικά με τη γευστική υπεροχή των προϊόντων όσο και τη συνταγή Εν Ελλάδι, με την οποία η εταιρία διαφοροποιείται στο χώρο των αλλαντικών σε ολόκληρο τον κόσμο και ηγείται στην Ελλάδα.

H Βουλγαρία, με σημαντικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, με τη σχετική αγορά να ανέρχεται στα 600 εκ. ευρώ περίπου, αντιστοίχου μεγέθους με αυτήν της Ελλάδας και με θετικές προοπτικές εξελίξεις, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της Creta Farms ABEE στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις της Creta Farms ΑΒΕΕ, θα υπάρξει μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο (θρεπτικά άλλα και γευστικά), τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή.

Αμφότερες οι πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. Η συνεργάτης Βουλγάρικη εταιρεία εξυπηρετεί το σύνολο της αγοράς του μοντέρνου λιανεμπορίου, ενώ διαθέτει ιδιαίτερη ισχύ και στην αυθόρμητη αγορά (Impulse market) με 2.000 πελάτες.