ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

H Creta Farms στην Ρουμανία

Creta Farms: Οι αδελφοί Δομαζάκη διαψεύδουν δημοσιεύματα περί εκρηκτικών μεταξύ τους σχέσεων - Κεντρική Εικόνα

H Creta Farms ανακοίνωσε την είσοδο στην αγορά της Ρουμανίας με το μοντέλο συμφωνίας Licensing & Supply.

H Ρουμανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της ΝΑ Ευρώπης με την εκεί αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε 1,5 δις ευρώ ετησίως, τριπλάσια αυτής της Ελλάδος. Στηριζόμενη σε αυτά τα μεγέθη, η Creta Farms, έχει προβεί σε ενδελεχείς έρευνες και μελέτες που διήρκησαν 16 μήνες με εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής τόσο του concept όσο και των προϊόντων ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, της συνταγής που την έχει εδραιώσει ως την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των αλλαντικών στην Ελλάδα και που την διαφοροποιεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στα μέσα Ιανουαρίου του 2017 τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια της χονδρικής και της αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη. Αμφότερες οι δυο πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 22 εκατομμυρίων. Η συνεργάτης Ρουμανική εταιρεία εξυπηρετεί στο σύνολο της αγοράς 28.300 πελάτες, απαριθμεί 450 άτομα προσωπικό εκ των οποίων τα 296 απασχολούνται στο τμήμα πωλήσεων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία "η CRETA FARMS AΒΕΕ έχει βέβαιες ενδείξεις για μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο (θρεπτικά άλλα και γευστικά) , τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή. Η δραστηριοποίηση μας δεν περιορίζεται μόνο στον κλάδο των αλλαντικών αλλά επεκτείνεται σε προϊοντικούς πυλώνες όπως τυροκομικά, έτοιμα γεύματα (πίτσα, πίτες, σάντουιτς), οι οποίοι εξελίσσουν την εταιρεία από μια αλλαντοβιομηχανία σε μια εταιρεία τροφίμων"

Η Creta Farms, ξεκίνησε το 1970 από την Κρήτη, αποτελεί σήμερα τον ηγέτη στην αγορά αλλαντικών και το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα. Η εταιρεία παράγει από το 2001 την καινοτόμα, υψηλής διατροφικής αξίας σειρά αλλαντικών Εν Ελλάδι με την εξαιρετική γεύση που μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να προσφέρει. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα, στηριζόμενα στις 17 παγκοσμίως κατοχυρωμένες πατέντες, που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας. Η εταιρεία διαθέτει δυο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και απασχολεί 640 άτομα προσωπικό.