ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βραβείο «Interior design» για τον σχεδιαστή της E Class

Βραβείο «Interior design» για τον σχεδιαστή της E Class - Κεντρική Εικόνα

Ο Χάρτμουτ Σίνκγουιτζ είναι άνθρωπος που οραματίστηκε το απίθανο εσωτερικό της νέας Mercedes E Class, το έκανε πραγματικότητα και από τότε έχει κερδίσει το κοινό αλλά και τους πιο αυστηρούς σχεδιαστές!

Τελευταία του επιτυχία, η βράβευσή του από ένα 17μελές πάνελ στο οποίο συμμετείχαν δημοσιογράφοι, αυτοκινήτου αλλά και εξειδικευμένοι στο design εκπρόσωποι του τύπου.

Το "Automotive Interiors Expo Awards": απονεμήθηκε στον Σίνκγουιτζ στις 31 Μαίου και αφορούσε τον καλύτερο σχεδιασμό για αυτοκίνητο παραγωγής αλλά και ξεχωριστή μνεία για το τιμόνι με έλεγχο αφής που υπάρχει στην νέα E Class.

O ίδιος είπε κατά την απονομή: Με το σαλόνι της νέας E Class προσφέρουμε μία νέα προσέγγιση στην έννοια πολυτέλεια. Σχεδιάσαμε ένα έξυπνο και άνετο εσωτερικό που ακολουθεί πιστά την φιλοσοφία της Mercedes αλλά χρησιμοποιεί την τεχνολογία και τα υλικά ποιότητας για να προσφέρει μία νέα εμπειρία στον οδηγό και τους επιβάτες. Το σαλόνι της E Class δεν είναι απλά ένα εσωτερικό αυτοκινήτου αλλά ένας χώρος διαβίωσης».

Η νέα E Class είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που προσφέρει χειριστήρια αφής στο τιμόνι επιτρέποντας στον οδηγό να χειρίζεται τα πάντα χωρίς να αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι.