ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώην λογίστρια που πήρε τη δουλειά απ' τον Τρύφωνα

Η πρώην λογίστρια που πήρε τη δουλειά απ' τον Τρύφωνα - Κεντρική Εικόνα

Ήταν αυτός που μάζευε τους φόρους, στα χείλη του οποίου κρέμονταν επί μήνες εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων περιμένοντας να δουν τι τέλη κυκλοφορίας τους περιμένουν. Τελικά δεν... ευτύχησε να ολοκληρώσει το έργο του, καθώς τους πήρε την μπουκιά από το στόμα μια κυρία.  

Εκτός κυβέρνησης τέθηκε λοιπόν ο έως τώρα  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης και την θέση του καταλαμβάνει η Κατερίνα Παπανάτσιου η οποία είναι οικονολόγος και πρώην λογιστής.

Το βιογραφικό της βουλευτού Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: Γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας στις 7 Μαρτίου 1960. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, μία κόρη κι ένα υιό. Είναι οικονομολόγος. Εργάστηκε ως προϊστάμενη λογιστηρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και αργότερα διατηρούσε λογιστικό/φοροτεχνικό γραφείο. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Συμμετέχει ενεργά, μετά την μεταπολίτευση, στην Αριστερά από τις γραμμές της ΚΝΕ ως φοιτήτρια και του ΚΚΕ μετέπειτα. Εντάσσεται στο Συνασπισμού με την ίδρυση του και συνεχίζει με τη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Μαγνησία. Ασχολήθηκε με τον τομέα της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και συμμετέχει στο συντονιστικό της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α