ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ολική επαναφορά Πέτρου Κωστόπουλου στα λάιφ στάιλ μίντια

Κωστόπουλος: Το σπίτι μου στη Μύκονο το πήρε η τράπεζα (vid) - Κεντρική Εικόνα

Επιστροφή στα... λάιφ στάιλ μίντια για τον Πέτρο Κωστόπουλο καθώς αναλαμβάνει επιτελικό πόστο στον όμιλο DPG του Δ. Γιαννακόπουλου.

Ειδικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ομίλου έχει ως εξής: 

Σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης του Ομίλου DPG (του φαρμακοβιομήχανου και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου), επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνση της DPG Digital παραμένει η Τίνα Φερεντίνου, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στην Clickhouse προΐσταται ο Ηλίας Γκάγκας, ενώ στην αρχή του νέου έτους θα ανακοινωθεί ο Γενικός  Δ/ντης των υπολοίπων επενδύσεων του Group.
Στη DPG Digital, υπό τη Γενική Δ/νση, δημιουργούνται 3 νέα τμήματα υποστήριξης περιεχομένου των Μέσων.

Πιο συγκεκριμένα την ευθύνη των Lifestyle Μέσων αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος, των Αθλητικών ο Νίκος Συρίγος ενώ των Ενημερωτικών θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2017. 

Παράλληλα ο Όμιλος DPG, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του νέου επιχειρηματικού μοντέλου, προχώρησε στη σύσταση νέων Κεντρικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Group Shared Services). Οι κεντρικές αυτές υπηρεσίες είναι η Οικονομική Δ/νση με επικεφαλής τον Γιώργο Ηλιόπουλο, η Δ/ση Marketing & Επικοινωνίας με επικεφαλής την Τούλα Ματζώρου, η Εμπορική Δ/νση με επικεφαλής την Βασιλένια Αγγελούδη, η Δ/νση Προμηθειών με επικεφαλής τον Γιώργο Σπηλιώτη, η Δ/νση ΙΤ με επικεφαλής την Ζωή Ζαμπόγλου και η Δ/νση Νομικών Υπηρεσιών με επικεφαλής την Μαργαρίτα Θάνου.