ΕΥ ΖΗΝ

Στους 5 τοπ νησιωτικούς παραδείσους παγκοσμίως η Σαντορίνη

Στους 5 τοπ νησιωτικούς παραδείσους παγκοσμίως η Σαντορίνη - Κεντρική Εικόνα

Στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα καλύτερα νησιά και στην πρώτη της αντίστοιχης ευρωπαϊκής βρίσκεται η Σαντορίνη, σύμφωνα με τους αναγνώστες του αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure.

Οι αναγνώστες αξιολόγησαν τα νησιά βάσει των δραστηριοτήτων για τις οποίες προσφέρονται και τα αξιοθέατα, τις φυσικές ατραξιόν και τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλικότητα και το συνολικό value που προσφέρουν.

Τρία από τα 10 νησιά είναι στις Φιλιππίνες, κάτι που, όπως αναφέρει το περιοδικό δείχνει ότι οι ταξιδιώτες προτίθενται να ταξιδέψουν μεγάλες αποστάσεις για να κάνουν διακοπές σε έναν προορισμό με καθαρά νερά και εντυπωσιακές αμμουδιές.

Το κοινό των νησιών αυτών είναι ότι η ανυπέρβλητη ομορφιά τους και η ικανότητά τους να προσκαλούν οποιονδήποτε ταξιδιώτη σε μια κατάσταση ευτυχίας.

Δείτε τα…

10: Μπαλί, Ινδονησία

No. 10: Bali, Indonesia

 

9: Καουάι, Χαβάη

No. 9: Kauai, Hawaii

 

8: Hilton Head, Ν. Καρολίνα

No. 8: Hilton Head, South Carolina

 

No. 7: Μάουι, Χαβάη

No. 7: Maui, Hawaii

 

No. 6: Σεμπού, Φιλιππίνες

No. 6:	Cebu, Philippines

 

No. 5: Σαντορίνη, Ελλάδα

No. 5:	Santorini, Greece

 

No. 4: Νησί Γουαϊχέκε, Ν. Ζηλανδία

No. 4: Waiheke Island, New Zealand

 

No. 3: Ίσκια, Ιταλία

No. 3:	Ischia, Italy

 

No. 2: Μπορακάι, Φιλιππίνες

No. 2: Boracay, Philippines

 

No. 1: Παλαουάν, Φιλιππίνες

No. 1: Palawan, Philippines

Δεν είναι τυχαίο που η Σαντορίνη ψηφίστηκε το καλύτερο νησί στην Ευρώπη. Οι βράχοι γεμάτοι ιστορία, οι λευκοί και γαλάζιοι θόλοι σπιτιών, οι μαύρες και κόκκινες παραλίες και οι πολυάριθμες πισίνες υπερχείλισης με ειδυλλιακή θέα στο Αιγαίο, κάνουν το νησί όνειρο διακοπών για πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

To Travel + Leisure δημοσιεύει 23 φωτογραφίες που πιστοποιούν ότι η Σαντορίνη είναι πραγματικά επίγειος παράδεισος. Δείτε τις…