ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτός είναι ο Stig της Nissan!

Αυτός είναι ο Stig της Nissan! - Κεντρική Εικόνα

Κάποιοι λένε ότι «τρώει» ένα ολόκληρο Micra για πρωινό κάθε μέρα. Φήμες κυκλοφορούν πως για κρεβάτι έχει ένα σασί από GT-R και κοιμάται στο πλάι!  Όπως και να έχει, το μόνο που ξέρουμε είναι πως ονομάζεται  Paul Eames  και είναι αποκλειστικός οδηγών δοκιμών για την Nissan.

Ο Paul Eames, έχει βασικό ρόλο στην ομάδα της Nissan που είναι  επιφορτισμένη με τη διαδικασία διασφάλισης ότι κάθε νέο όχημα της φίρμας, έχει κατασκευαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Ως ένας από τους μόλις τέσσερις εξειδικευμένους οδηγούς  της Nissan που βρίσκονται εκτός Ιαπωνίας, ο Paul έχει κατακτήσει τις απαραίτητες «περγαμηνές» , πραγματοποιώντας αμέτρητους γύρους δοκιμών σε διάφορες πίστες της Nissan, ανά την Υφήλιο.

Με 20 χρόνια εμπειρίας στη Nissan, ο Paul αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς αν το σασί ενός νέου αυτοκινήτου έχει βελτιστοποιηθεί  με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ της απόδοσης αλλά και της άνεσης των επιβατών. Το μεγάλο του πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι συνδυάζει τις εκπληκτικές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι, με το ταλέντο να θέτει τον εαυτό του στο μυαλό και την θέση του υποψήφιου αγοραστή ενός μοντέλου Nissan.

Σήμερα εργάζεται στενά με τους μηχανικούς της Nissan που εξειδικεύονται στην Αυτόνομη Οδήγηση, προκειμένου να τελειοποιήσουν την συγκεκριμένη τεχνολογία. Η Nissan έχει ήδη πραγματοποιήσει πρωτοποριακά βήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αυτή την τεχνολογία, με το σύστημα ProPilot (αυτόνομη οδήγηση σε μια λωρίδα κυκλοφορίας) να κάνει το ντεμπούτο του με το QASHQAI το 2017.