ΕΛΛAΔΑ

Αποδοκιμασίες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο (Βίντεο)

Αποδοκιμασίες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο (Βίντεο) - Κεντρική Εικόνα

Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εργαζομένων του Νεωρίου Σύρου με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Nίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο και μέλη της διοίκησης του Νεωρίου.

Το σωματείο των εργαζομένων ζητούσε απαντήσεις στα περί επενδυτών αλλά και για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ αρκετές φορές οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αρκετές φορές, οι εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της διοίκησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πάει άλλο, δεν έχουμε να δώσουμε ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά μας! Χρωστάμε σε ΔΕΗ, χρωστάμε σε νερό και δεν μας ακούει κανείς».

Παράλληλα, πολλοί επιτέθηκαν στους βουλευτές, λέγοντας πως άλλα τους είχαν υποσχεθεί και άλλα έγιναν και πως θα πρέπει να ξεχάσουν την ψήφο τους.

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων ζητούν το άμεσο πάγωμα των προσωπικών τους οφειλών προς ΔΕΚΟ και δημόσιο, την επανασύνδεση του ρεύματος στο ναυπηγείο, την υπαγωγή τους στο 29μηνο πρόγραμμα στο οποίο είναι ενταγμένοι και οι εργαζόμενοι της Ελευσίνας, καθώς επίσης και την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.