ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο lockdown στο λιανεμπόριο: Τι θα γίνει με τις παραγγελίες που έχουν γίνει μέσω click away

Νέο lockdown στο λιανεμπόριο: Τι θα γίνει με τις παραγγελίες που έχουν γίνει μέσω click away - Κεντρική Εικόνα

Προβληματισμός έχει δημιουργηθεί στο λιανεμπόριο για τις εκατοντάδες παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα μέσω click away.

Το ζήτημα που προκύπτει με τις παραγγελίες που ήταν ήδη σε αναμονή για παραλαβή από το κατάστημα αναμένεται να λυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες με εναλλακτικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αναφέρει πως οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θα φροντίσουν να μεταθέσουν τις ημερομηνίες παραλαβής στις 11 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία ενδέχεται άρση των νέων μέτρων περιορισμού.

Εναλλακτική λύση είναι η αποστολή των προϊόντων από εταιρείες ταχυμεταφορών στα σπίτια των αγοραστών.

«Δυστυχώς το ελληνικό εμπόριο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μία ακόμη αρνητική εξέλιξη», σχολίασε πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

«Ενώ προετοιμαζόμασταν για το σταδιακό άνοιγμα με την εφαρμογή του click inside, κάνουμε ένα μεγάλο πισωγύρισμα κλείνοντας τα καταστήματα μας», πρόσθεσε ο Σταύρος Καφούνης.

Σε κάθε περίπτωση όσοι καταναλωτές ήταν να παραλάβουν το επόμενο διάστημα προϊόντα από καταστήματα, μικρά και μεγάλα, καλό είναι να επικοινωνήσουν με αυτά προκειμένου να δρομολογήσουν τον τρόπο που θα πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα.