ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Allianz Ελλάδος και Greenwoods Insurance Brokers ενώνουν τις δυνάμεις τους

Allianz Ελλάδος και Greenwoods Insurance Brokers ενώνουν τις δυνάμεις τους - Κεντρική Εικόνα

Η Allianz Ελλάδος και η Greenwoods Insurance Brokers ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία νέα αποκλειστική συνεργασία στον τομέα Marine & Cargo Liability Insurance.

 Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αυτή η αποκλειστική συνεργασία έχει ως γνώμονα την παροχή ασφαλιστικών καλύψεων που συνδυάζουν τόσο την εξειδίκευση όσο και την τεχνογνωσία των δυο εταιρειών στους συγκεκριμένους κλάδους. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν σχεδιαστεί τα παρακάτω νέα εξειδικευμένα προγράμματα Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης:

- Ευθύνης Διεθνούς και Εθνικού Διαμεταφορέα

- Ευθύνης Διεθνούς Μεταφορέα (CMR)

- Ευθύνης Αποθηκευτών και Logisticians

- Λάθη και Παραλείψεις (ως συμπληρωματική κάλυψη)

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «η Allianz Ελλάδος, παραμένει συνεπής στην εμπορική της στρατηγική με τον κλάδο των Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων να αποτελεί το επίκεντρό της. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμβέλεια του Ομίλου Allianz, προσφέρει νέα προϊόντα και υπηρεσίες και προχωρά σε συνέργειες με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες όπως η Greenwoods Insurance Brokers, για να ενισχύσει το αποτύπωμά της στον κλάδο αυτό».

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η Greenwoods Insurance Brokers, είναι εταιρεία με εμπειρία στους τομείς διαχείρισης και ανάληψης εξειδικευμένων κινδύνων μεταφορών.