ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε ο Κυριακού, κόπηκε ο Καλογρίτσας, έρχεται ο Ιβάν!

Πλήρωσε ο Κυριακού, κόπηκε ο Καλογρίτσας, έρχεται ο Ιβάν! - Κεντρική Εικόνα

Στο... ταμείο προσήλθε και ο τρίτος εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες, Θοδωρής Κυριακού. Ο επικεφαλής του Antenna κατέβαλε στις 11.00 το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για την α’ δόση της άδειάς του.

Ωστόσο, ο τέταρτος υπερθεματιστής, η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ» έστειλε σήμερα το πρωί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αίτημα με το οποίο ζητούσε να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε όμως η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί».

Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και όπως όλα δείχνουν τη σκυτάλη θα αναλάβει ο πρώτος επιλαχόντας, η εταιρεία υπό τον Ιβάν Σαββίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πληρώσει σήμερα τα 18 εκατ. ευρώ ο Καλογρίτσας;