ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

«Νέα Γενιά Ζηρίδη»: Τέλος εποχής για ένα από τα πιο παλιά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

«Νέα Γενιά Ζηρίδη»: Τέλος εποχής για ένα από τα πιο παλιά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια - Κεντρική Εικόνα

«Tέλος εποχής» για ένα από τα πιο ιστορικά και γνωστά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας καθώς τα σχολεία «Νέα Γενιά Ζηρίδη» που βρίσκονται στα Σπάτα, ανακοίνωσαν ότι βάζουν λουκέτο λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι γονείς μαθητών από το λογιστήρια ότι δεν θα μπορέσει το σχολείο να δεχθεί μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, επιστρέφοντας μάλιστα τις προκαταβολές που είχαν δοθεί για τη χρονιά 2020-2021. 

Μάλιστα, τα εκπαιδευτήρια φέρονται να έχουν επικοινωνήσει ήδη και με άλλα τρία ιδιωτικά σχολεία προκειμένου να προσφέρουν μια λύση στα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους εκεί.

Το σχολείο αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω ορισμένων δανείων για την κατασκευή του σχολείου στην περιοχή.

87 χρόνια ιστορίας στην εκπαίδευση

Τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» αποτέλεσαν ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με τεράστιες επιτυχίες και αναγνώριση εδώ και 87 χρόνια.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, η Νέα Γενιά Ζηρίδη κατάφερνε να αναπτύσσει διαρκώς νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για να καλλιεργεί  στους μαθητές τις γνώσεις και δεξιότητες ζωής.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ήταν το μόνο ελληνικό σχολείο που ήταν Registered Cambridge International School και ανήκαν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με 11.000 σχολεία σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ήταν ένα επίσημο Κέντρο υποστήριξης για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (UCAS Centre) και πρόσφερε στους μαθητές της την προετοιμασία του ακαδημαϊκού φακέλου τους από την αρχή του δημοτικού μέχρι το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία και πλέον εκατοντάδες μαθητές αναζητούν άλλη λύση, ενώ δεκάδες ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα μείνουν χωρίς δουλειά.