ΔΙΕΘΝΗ

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ κάνει πράξη τις απειλές του - Πολλά φορτηγά με Εθνοφρουρούς κοντά στον Λευκό Οίκο! (Video)

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ κάνει πράξη τις απειλές του - Πολλά φορτηγά με Εθνοφρουρούς κοντά στον Λευκό Οίκο! (Video) - Κεντρική Εικόνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ το προανήγγειλε χθες βράδυ και λίγες ώρες μετά φαίνεται ότι γίνεται πράξη! Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα) ότι θα αναπτυχθούν «χιλιάδες βαριά οπλισμένοι στρατιώτες» και αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον, για να ανακτηθεί ο έλεγχος της κατάστασης, χαρακτηρίζοντας «εγχώρια τρομοκρατία» τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, μετά τον θάνατο 46χρονου Αφροαμερικανού κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από τέσσερις λευκούς αστυνομικούς.

Απείλησε δε να στείλει τον στρατό στις πόλεις και στις πολιτείες που θα αρνηθούν να υπακούσουν την εντολή του προς τους δημάρχους και τους κυβερνήτες να αναπτύξουν «συντριπτικές» δυνάμεις των υπηρεσιών επιβολής της τάξης για να ανακτηθεί η κρατική «κυριαρχία στους δρόμους».

Πριν απο λίγο έκτακτη μετάδοση του CNN, δείχνει φορτηγά του στρατού "φορτωμένα" με στρατιώτες να διέρχονται από την Πενσιλβάνια Άβενιου κοντά στον Λευκό Οίκο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο στο οποίο οδημοσιγράφος κάνει λόγο για "8-9 μεγάλα στρατιωτικά οχήματα γεμάτα με μέλη της Εθνικής Φρουράς" επισημαίνοντας την αντίθεση με τους άοπλους διαδηλωτές που ήδη είναι συγκεντρωμένοι έξω από τον Λευκό Οίκο. .