ΕΛΛAΔΑ

Απαράδεκτες δηλώσεις Ντούμα για την επίθεση με βιτριόλι: «Το θύμα έχει μυστικά, να μιλήσει και να βοηθήσει την έρευνα»

Απαράδεκτες δηλώσεις Ντούμα για την επίθεση με βιτριόλι: «Το θύμα έχει μυστικά, να μιλήσει και να βοηθήσει την έρευνα» - Κεντρική Εικόνα

Ακόμη ένα θλιβερό επεισόδιο με πρωταγωνιστή συνδικαλιστή αστυνομικό, αυτή τη φορά με αφορμή την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, εκτυλίχθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά, στην αστυνομική τηλεπασαρέλα του ΣΚΑΪ παρήλασε ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος των ειδικών φρουρών ο οποίος χωρίς καμία αιδώ, απέδωσε την αργή εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας για την υπόθεση στο γεγονός, κατά τον ίδιο, ότι το θύμα γνωρίζει και δεν μιλάει.

«Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστρια», είπε και πρόσθεσε «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», καταλήγοντας πως θεωρεί απίθανο να υπάρχει απλώς μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι.

Η απαράδεκτη δήλωση του αστυνομικού που ρίχνει το φταίξιμο στο θύμα υπονοώντας ότι ενεργά παρεμποδίζει τις έρευνες δείχνει τον ξεπεσμό και τον κατήφορο στον οποίο βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ, με θρασύτατα στελέχη να δίνουν δημοσίως, ούτε καν με διαρροές, πληροφορίες για μια εν εξελίξει υπόθεση, διευκολύνοντας ενδεχομένως και τους δράστες να καλύψουν τα ίχνη τους.

Ανάλογου ύφους παρέμβαση έκανε με το πρωτοσέλιδο τής η γνωστή σκανδαλοθηρική εφημερίδα Esspreso, χαρακτηρίζοντας «μουγκό» το θύμα, το οποίο βρίσκεται σε κακή κατάσταση μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Σημειώνεται ότι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν προκαλέσει πολλάκις το κοινό αίσθημα με τις θρασύτατες παρεμβάσεις, θυμίζουμε ενδεικτικά μερικές;

Σταύρος Μπαλάσκας της ΠΟΑΣΥ - "Σκόνη" οι πρόσφυγες και "σκουπίδια" οι καταληψίες 

Δημοσθέντης Πάκος  Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για το ξύλο στον ετοιμοθάνατο Ζακ Κωστόσπουλο - «Σε όποιον αρέσει». Σημειώνεται ότι οι εν λόγο αστυνομικοί παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Σταύρος Μπαλάσκας - «θα περάσει ωραία στη φυλακή ο ληστής-αστυνομικός, είναι και όμορφος».