ΔΙΕΘΝΗ

Προσπάθησε να πουλήσει 378 ρολά χαρτιού υγείας στη διπλή τιμή

Προσπάθησε να πουλήσει 378 ρολά χαρτιού υγείας στη διπλή τιμή - Κεντρική Εικόνα

Κοινωνική κατακραυγή δέχθηκε μια γυναίκα που επιχείρησε να πουλήσει 378 ρολά χαρτιού υγείας, τα οποία δεν χρειάζεται πλέον, στο Facebook

Σε αρκετά καταστήματα και σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές άδειαζαν τα ράφια κάνοντας αγορές πανικού κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.

Ορισμένοι έμποροι λιανικής άρχισαν να θέτουν όρια σε ορισμένα βασικά είδη που κάθε πελάτης μπορούσε να αγοράσει, συμπεριλαμβανομένων των χαρτιών υγείας, ζυμαρικών και κονσερβοποιημένων προϊόντων. Αρκετοί αγοραστές προχώρησαν σε υπερβολικές και άχρηστες – πλέον – προμήθειες.

Μια μητέρα από το Morayfield της Αυστραλίας έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook ότι πουλούσε 21 πακέτα από 18 ρολά χαρτιού υγείας - που στο λιανικό εμπόριο κοστίζουν λιγότερο από 9 ευρώ - για περίπου 18 ευρώ.

Μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στο σπίτι της και έγραψε: «Πωλούνται περισσευούμενα ρολά χαρτιού υγείας που δεν χρειάζομαι πλέον. Όλα είναι καινούρια, σφραγισμένα σε συσκευασία, 18 ευρώ για ένα πακέτο με 18 ρολά. Τοποθεσία κοντά σε καταστήματα Morayfield. Μην μου επιτεθείτε που σιγουρεύτηκα ότι η οικογένειά μου θα ήταν προετοιμασμένη για την πανδημία!!».