ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλαούρας: Γκάφα «ολκής» με selfie δίπλα στον νοσηλευόμενο Μανώλη Γλέζο - «Ειλικρινά ταπεινά συγνώμη, έκανα τραγικό λάθος»

Μπαλαούρας: Γκάφα «ολκής» με selfie δίπλα στον νοσηλευόμενο Μανώλη Γλέζο - «Ειλικρινά ταπεινά συγνώμη, έκανα τραγικό λάθος» - Κεντρική Εικόνα

«Θύελλα» αρνητικών σχολίων προκάλεσε η «έμπνευση» του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία selfie του από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται χαμογελαστός δίπλα στον νοσηλευόμενο σε κακή κατάσταση Μανώλη Γλέζο.

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία συνόδευε το δημοσίευμα του Μ. Μπαλαούρα στο προσωπικό του ιστολόγιο υπό τον τίτλο «Ο Κομαντάντε Μανώλης Γλέζος», το οποίο ανήρτησε την ημέρα θανάτου του Μανώλη Γλέζου.

Οι συνεχείς επικρίσεις και οι αντιδράσεις στα social media, υποχρέωσαν τον πρώην βουλευτή να «κατεβάσει» την «άτυχη» ανάρτηση και να απολογηθεί δημοσίως.

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..».

Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..

— Makis Balaouras (@MBalaouras) April 1, 2020

Μάλιστα, αισθάνθηκε την ανάγκη να επανέλθει με νέα του ανάρτηση λίγο αργότερα.

«Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες», πρόσθεσε.

Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες.

— Makis Balaouras (@MBalaouras) April 1, 2020