ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άδωνις για εισπρακτικές: Όσοι δεν ανήκουν σε πληττόμενες κατηγορίες πρέπει να πληρώνουν κανονικά

Ο Άδωνις απειλεί με... «καταστροφή» αν υπάρξει δεύτερη καραντίνα - Κεντρική Εικόνα

Μπορεί η συντριπτική πλειονότητα των εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων να έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση που έχει δημιουργήσει η επέλαση του κορωνοϊού, ωστόσο οι εισπρακτικές συνεχίζουν, μέσω... τηλεργασίας, απτόητες το έργο τους. 

Μάλιστα βρήκαν αρωγό και τον ίδιο τον υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, τόνισε πως «όσοι δεν ανήκουν στην περίμετρο της προστασίας αυτοί πρέπει να πληρώνουν τα χρέη τους και σε αυτούς μπορούν να παίρνουν τηλέφωνα. Η 3μηνη αναστολή έχει δοθεί σε όσες κατηγορίες πολιτών έχουν χαρακτηριστεί πληττόμενες. Δηλαδή οι δικαιούχοι των 800 ευρώ, οι επιχειρηματίες που οι επιχειρήσεις τους ανήκουν στους ΚΑΔ κλπ. Το 75% του πληθυσμού ανήκει στις πληττόμενες κατηγορίες. Αυτοί που δεν ανήκουν, όπως για παράδειγμα είναι ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων, που παίρνουν κανονικά τον μισθό τους, πληρώνουν κανονικά».

«Δεν ενθαρρύνουμε τη γενική παύση πληρωμών. Όσοι είναι πληττόμενοι έχον 3μηνη αναστολή, όσοι δεν είναι οι εισπρακτικές μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο»