ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σκλαβενίτης: Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται η συνεργασία με το e-food

Σκλαβενίτης: Το μεγαλύτερο deal διάσωσης επί ελληνικού εδάφους ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις - Κεντρική Εικόνα

Μετά την πιλοτική εφαρμογή στην περιοχή του Περιστερίου με την οποία ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα η συνεργασία της αλυσίδας Σκλαβενίτης με τη πλατφόρμα e-food, η υπηρεσία επεκτείνεται και σε νέες περιοχές.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνονται κατά την είσοδο τους στην πλατφόρμα οι χρήστες, το κατάστημα Σκλαβενίτης εξυπηρετεί τρεις ακόμη περιοχές και πλέον τις παραγγελίες τους θα μπορούν να κάνουν και οι καταναλωτές από το Κερατσίνι, τα Σπάτα και τον Άγιο Δημήτριο.

Όπως αναφέρει το insider.gr, στόχος των δύο εταιρειών είναι να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές και τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθούν και νέες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών και λόγω της συγκεκριμένης συγκυρίας.

Υπενθυμίζεται πως η συνεργασία των δύο εταιρειών, αφορά στην πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων της αλυσίδας Σκλαβενίτης, μέσω της πλατφόρμας e-food, με αυθημερόν παράδοση.

Πρόκειται συνολικά για 2.500 προϊόντα, είδη πρώτης ανάγκης, χωρισμένα σε ξεχωριστές κατηγορίες οι οποίες περιλαμβάνουν ουσιαστικά όσα μπορεί κάνεις να προμηθευτεί κανείς από ένα σουπερμάρκετ.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μόνο online μέσω κάρτας. 

Η παράδοση είναι δωρεάν και εφόσον πραγματοποιηθεί έως τις 4:00 μμ, γίνεται την ίδια ημέρα ενώ μετά τις 4:00 μμ, γίνεται την επόμενη ημέρα. Διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.