ΔΙΕΘΝΗ

Κορωνοϊός-Κίνα: Η αυτοκινητοβιομηχανία που μετατράπηκε σε εργοστάσιο παραγωγής μασκών για όλο τον κόσμο! (Photos/Videos)

Κορωνοϊός-Κίνα: Η αυτοκινητοβιομηχανία που μετατράπηκε σε εργοστάσιο παραγωγής μασκών για όλο τον κόσμο! (Photos/Videos) - Κεντρική Εικόνα

Η κινεζική επιχείρηση BYD, με έδρα το Shenzhen, που είναι ευρύτερα γνωστή κυρίως ως κατασκευαστής αυτοκινήτων, αναδιοργάνωσε το εσωτερικό του εργοστασίου της έτσι ώστε να μπορεί, αξιοποιώντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, να συνεισφέρει στην κατασκευή μεγάλων ποσοστήτων ιατρικών μασκών τις οποίες έχουν ανάγκη πλέον όλα τα κράτη του κόσμου, μαζί και η Ελλάδα, όπως άλλωστε το βιώνουμε όλοι μας καθώς είναι δυσεύρετες σε φαρμακεία και άλλα καταστήματα. 

Όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα  παραγωγής έως και 5 εκατομμυρίων μασκών και 300.000 μπουκαλιών για απολυμαντικό υγρό χεριών ανά ημέρα.

Σε απάντηση των τεράστιων αναγκών που προέκυχαν από την επιδημία COVID-19 και των μεγάλων ελλείψεων σε φαρμακεία και καταστήματα ιατρικών προμηθειών σε όλο τον κόσμο, η BYD δήλωσε ότι συνεχίζει τη λειτουργία της από τότε που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία, που υποστηρίζεται οικονομικά από τον Αμερικανό μεγαλοεπενδυτή Warren Buffet, συνεργάζεται με αρκετές άλλες κινεζικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και προμήθεια ιατρικών μασκών σε όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Kίνα