ΕΛΛAΔΑ

Κορωνοϊός-σούπερ μάρκετ: Ο Άδωνις αποκαλύπτει on camera ποια αλυσίδα επέλεξε για ανακοινώσεις (Photos/Video)

O Άδωνις δικαιολογεί την υψηλή τιμή της ιατρικής μάσκας, αλλά... αβαντάρει και την πάνινη! (Video) - Κεντρική Εικόνα

Ένα μικρό... σόου έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο οποίος επισκέφθηκε πρωί-πρωί κατάστημα σούπερ μάρκετ για να δει πώς εφαρμόζεται το νέο μέτρο της εισόδου με το... τετραγωνικό όπως αποφάσισε χθες το υπουργείο και η κυβέρνηση. 

Αφού απομακρύνθηκε λίγο από τους διπλανούς του εντός του καταστήματος λέγοντας «με απόσταση...παιδιά δε θέλουμε συνωστισμό...απλωθείτε..», αναφέρθηκε στην επάρκεια αγαθών που υπάρχει στην αγορά, αλλά και στο πώς θα λειτουργήσει το μέτρο με την περιορισμένη είσοδο των πελατών στα καταστήματα. 

Ξεκινώντας στην σύντομη τοποθέτησή του, αναφέρθηκε και στο ποια αλυσίδα επέλεξε να επισκεφθεί για να στείλει το μήνυμα στους πολίτες: «Κάνουμε σήμερα τον πρώτο έλεγχο σε μια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, είμαστε τώρα στον Σκλαβενίτη...». Ο κ.Γεωργιάδης προτίμησε λοιπόν να επισκεφθεί την μεγαλύτερη -και ελληνικής ιδιοκτησίας- αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην εγχώρια αγορά την Σκλαβενίτης, σε ένα μεγάλο της κατάστημα στην Χαλκηδόνα. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επάρκεια αγαθών που υπάρχει στην αγορά, αλλά και στο πώς θα λειτουργήσει το μέτρο με την περιορισμένη είσοδο των πελατών στα καταστήματα.