ΔΙΕΘΝΗ

Σαλβίνι: 19χρονη τού ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο μέσα σε αεροπλάνο - «Απαντά» με διαπόμπευση ο αρχηγός της Λέγκα

Σαλβίνι: 19χρονη τού ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο μέσα σε αεροπλάνο - «Απαντά» με διαπόμπευση ο αρχηγός της Λέγκα - Κεντρική Εικόνα

Την οργή του Ματέο Σαλβίνι και σωρεία αντιφατικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία η φωτογραφία μιας 19χρονης κοπέλας να ποζάρει δίπλα από τον αρχηγό της Λέγκα κατά τη διάρκεια πτήσης, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο.

Η νεαρή Erika Labbe, με προφίλ στο Instagram "la_gotica_sweet", αυτοφωτογραφήθηκε την ώρα που ο Ματέο Σαλβίνι κοιμόταν δίπλα της σε πτήση από το Μπάρι στο Μιλάνο και ανέβασε story με την πράξη της.

Η εναέρια selfie της συνοδευόταν από την διεθνώς αναγνωρισμένη «κίνηση με το μεσαίο δάχτυλο».

Το περιστατικό κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον Σαλβίνι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα «τι ωραία να ταξιδεύεις με ευγενικούς ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να διαδηλώνουν κατά του μίσους, της βίας και των προσβολών».

Η Labbe διέγραψε το Instagram account της λόγω της διάστασης που πήρε το όλο θέμα.

Che bello viaggiare in compagnia di personcine educate!
E poi magari vanno in piazza per combattere odio, violenza e maleducazione pic.twitter.com/jhfQaG3f99

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) December 18, 2019

Πριν όμως διαγράψει τους λογαριασμούς της στα social media, η νεαρή καυτηρίασε την απόφαση του Σαλβίνι να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά της.

«Έτσι διασφάλισε ότι θα δεχθώ απειλές κατά της ζωής μου. Η χειρονομία απευθυνόταν στους φίλους μου και δεν είχε να κάνει με τον ίδιο», πρόσθεσε η νεαρή σε ανάρτησή της πριν «κατεβάσει» το account της στο Instagram.

 «Δεν είμαι αριστερή, ούτε και δεξιά. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική και πιθανώς σε λίγα χρόνια να την αντιλαμβάνομαι καλύτερα. Δεν περίμενα τέτοια δημοσιότητα και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα για κάτι το οποίο έκανα με διαφορετική πρόθεση», πρόσθεσε.