ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Creta Farms: Απέλυσαν τον... ιδρυτή της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας!

Creta Farms: Απέλυσαν τον... ιδρυτή της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας! - Κεντρική Εικόνα

Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της Creta Farms βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες εκτός εταιρείας! Πρόκειται για τον κ. Μάνο Δομαζάκι, εκ των ιδρυτών της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, ο οποίος εκπαραθυρώθηκε από την εταιρεία, όπως αναφέρουν στο Capital.gr πηγές με γνώση.

Με την φυσική "έξοδο" και του Μάνου Δομαζάκι από την αλλαντοβιομηχανία "κόβεται" ο τελευταίος φυσικός δεσμός που συνέδεε την κρητική αλλαντοβιομηχανία με τους ιδρυτές της. Είχε προηγηθεί προ μηνών η αποπομπή του Τάκη Δομαζάκη, όταν κατά τη διάρκεια μιας επεισοδιακής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Creta Farms, ο Μάνος Δομαζάκις είχε καταφέρει να τον εξοστρακίσει από διευθύνονται σύμβουλο και μέλος του δ.σ. της εταιρείας. Σε εκείνη τη συνεδρίαση είχαν ακούστηκαν βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο αδελφών Δομαζάκη (ι) ενώ είχε αποφευχθεί και θερμό επεισόδιο με άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σε ό,τι αφορά στην "ταμπακέρα", δηλαδή στην προσπάθεια εξυγίανσης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση των Τραπεζών επί της πρότασης του κ. Δ. Βιντζηλαίου της Impala η οποία έχει προκριθεί. Ήδη δύο από τις Τράπεζες που εμπλέκονται ως πιστωτές με την Creta Farms έχουν ανάψει το πράσινο φως στη συγκεκριμένη πρόταση εξυγίανσης.

Την ίδια στιγμή συντάσσεται το σχέδιο εξυγίανσης το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας η οποία έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της στο Ρέθυμνο. Στόχος είναι η αίτηση εξυγίανσης της με βάση το άρθρο 106 β&δ του Πτωχευτικού Κώδικα να κατατεθεί παραμονές Χριστουγέννων, δηλαδή την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου.