ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Έρχεται το πρώτο πλωτό πεντάστερο ξενοδοχείο σε... μέγα-γιοτ 180 μέτρων!

Έρχεται το πρώτο πλωτό πεντάστερο ξενοδοχείο σε... μέγα-γιοτ 180 μέτρων! - Κεντρική Εικόνα

Μία νέα πρόταση στο κομμάτι της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα έχει στα σκαριά ο όμιλος της Dolphin Capital, η οποία παράλληλα «τρέχει» αυτή την περίοδο τη νέα επένδυση στην Τζιά για το πρώτο One & Only κι ετοιμάζεται και για την στρατηγική επένδυση του Killada Hills στην Πελοπόννησο.

Το νέο project του ομίλου σχετίζεται με την …πλωτή φιλοξενία με τη δημιουργία του πρώτου υπερπολυτελούς πλωτού ξενοδοχείου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με ένα από τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς ξενοδοχειακής αγοράς.

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε καινοτόμες προτάσεις στην ελληνική αγορά και θεωρούμε ότι το κομμάτι του πολυτελούς, θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά χθές στο πλαίσιο της παρουσίασης των δραστηριοτήτων της Dolphin στην Ελλάδα ο εκ των ιδρυτών του ομίλου κ. Μίλτος Καμπουρίδης. Ο ίδιος απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για το νέο project, πλήν του ότι βρίσκεται σε διαδικασία αγοράς το mega yacht των 180 μέτρων ώστε το νέο εγχείρημα να τεθεί σε λειτουργία για τη σεζόν του 2021.

(φωτο αρχείου)

Πηγή newmoney.gr