ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Novartis: «Πυρά» Αγγελή και αναφορά στον Τσίπρα

Υπόθεση Novartis: «Πυρά» Αγγελή και αναφορά στον Τσίπρα - Κεντρική Εικόνα

Για μία τρύπα στο νερό φαίνεται να μίλησε στην Προανακριτική Επιτροπή όσον αφορά στα όσα έγιναν στην υπόθεση Novartis o αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Αγγελής, επισημαίνοντας πως δεν έχουν έρθει νόμιμα στοιχεία.

Παράλληλα συνέχισε ασκώντας έντονη κριτική στους χειρισμούς της Ελ. Τουλουπάκη (σ.σ. με την οποία βρίσκεται σε σκληρή κόντρα) και φέρεται να είπε πως απορούσε πως παρέμεινε στην υπόθεση. Επίσης αναφέρθηκε και στην συνομιλία που είχε με εκπρόσωπο του FBI και σε αναφορά ότι δεν γνώριζε να υπήρχαν ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Μάλιστα πηγές που επικαλείται το euro2day.gr, αναφέρουν πως είπε ότι για το θέμα της αντικατάστασης της Ελ. Τουλουπάκη υπήρχε ενημέρωση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε σε διαφορετικές γραμμές στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν πως είπε ότι η μία γραμμή ήταν του «Ρασπούτιν» και στο ότι με το σκάνδαλο με πολιτικούς θα αυξηθεί το ποσοστό του κόμματος και η δεύτερη γραμμή εκπροσωπούνταν από άλλα πρόσωπα (φέρεται να μίλησε για τους Δ. Τζανακόπολο και Μ. Καλογήρου).