ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συμφωνία για πτήσεις της Jet2.com στη Σκιάθο

Συμφωνία για πτήσεις της Jet2.com στη Σκιάθο - Κεντρική Εικόνα

Νέες πτήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, με τον Αλέκο Ευσταθίου, τουριστικό πράκτορα και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, να κλείνει  συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία της Βρετανίας την Jet2.com και τον αγγλικό tour operator Jet2 holidays.

Η συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία της Αγγλίας κλείνει για πρώτη φορά στη Σκιάθο, με την επιχείρηση του γνωστού επιχειρηματία να αναλαμβάνει επίσημα την εκπροσώπησή της.

Ο κ. Ευσταθίου, μιλώντας στην εφημερίδα Ταχυδρόμος της Μαγνησίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία, για την οποία μόλις επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στη Βρετανία.

Μετά το «κανόνι» της Thomas Cook, που έφερε τα πάνω – κάτω και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ανοίγουν νέες προοπτικές την ερχόμενη σεζόν. Οπως ανέφερε ο κ. Ευσταθίου, το καλοκαίρι του 2020 οι νέες πτήσεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου θα περιλαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση δύο από Λονδίνο και συγκεκριμένα το Στάνστεντ με τη βρετανική αεροπορική εταιρεία Jet2.com, μια από Μπέρμιγχαμ με την Jet2.com, μία από Κλάγκενφουρτ και Γκρατζ με την αυστριακή Astra airlines και μια πτήση από το Μπέργκεν με τη νορβηγική Apollo, του τουρ οπερέιτορ Der Touristik Group.

Ο γνωστός τουριστικός πράκτορας δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Θεωρούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα αναπληρώσουμε πλήρως το κενό άμεσα και σύντομα». Στο μεταξύ έχει υπογραφεί η νέα συμφωνία σε επίπεδο τουριστικών πρακτόρων και ξενοδοχείων της Σκιάθου, με τις ελπίδες των επαγγελματιών να αναπτερώνονται για το καλοκαίρι του 2020.