ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Lavipharm: Η υπόθεση του Τ. Λαβίδα στις ΗΠΑ δεν συνδέεται με την εταιρεία

Lavipharm: Η υπόθεση του Τ. Λαβίδα στις ΗΠΑ δεν συνδέεται με την εταιρεία - Κεντρική Εικόνα

Κατά κανέναν τρόπο δεν συνδέεται με την Lavipharm η υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ και στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Δ.Σ. της, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα.

Η Lavipharm σημειώνει ότι τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση δημοσίευμα του Bloomberg τόσο ο Τηλέμαχος Λαβίδας όσο και ο Γιώργος Νίκας εμφανίζονται ως ύποπτοι σε υπόθεση που αφορά παράνομη διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικών με επενδυτικές κινήσεις στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπόθεσης συνελήφθη στέλεχος της Goldman Sachs ως ύποπτο και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερο με εγγύηση 250.000 δολαρίων, ενώ θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου. Ο Τηλέμαχος Λαβίδας οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή και κρίθηκε προφυλακιστέος χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση, ως ύποπτος φυγής, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.