ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Creta Farms: Επεισόδια στην σημερινή Γενική Συνέλευση - Νέα διακοπή για τις 3 Οκτωβρίου

Oι τράπεζες «ξηλώνουν» τους αδελφούς Δομαζάκη από το ΔΣ της Creta Farms - Κεντρική Εικόνα

Επεισοδιακή αποδείχτηκε η προσπάθεια να συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση της Creta Farm που είχε διακοπεί.

Πληροφορίες από την πλευρά της εταιρείας, που δημοσιεύει το euro2day.gr,αναφέρουν ότι ασκήθηκε βία από τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη και δικηγόρο του προς τον Μάνο Δομαζάκι και τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι με βια εκδιώχθηκε από το χώρο ο Μάνος Δομαζάκης και πως ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης έχει κάνει κατάληψη του χώρου της Γενικής Συνέλευσης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη.

Αντιθέτα, με ανακοίνωσή της, η εταιρεία απλώς ανακοίνωσε την διακοπή της σημερινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της, λόγω «ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος» του προέδρου της ΓΣ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Creta  Farm αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Λόγω ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος του προέδρου της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέχεια της διακοπείσας από 23 Σεπτεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, διακόπτεται εκ νέου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».