ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε απόλυτη απομόνωση ο Κασιδιάρης στο δήμο Αθήνας - Η «έκπληξη» που του επιφύλαξε ο Κ. Μπακογιάννης

Σε απόλυτη απομόνωση ο Κασιδιάρης στο δήμο Αθήνας - Η «έκπληξη» που του επιφύλαξε ο Κ. Μπακογιάννης - Κεντρική Εικόνα

Σε απόλυτη απομόνωση βρέθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων ο επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής" Ηλίας Κασιδιάρης και το νεοναζιστικό μόρφωμα που εκπροσωπεί καθώς όταν πήρε το λόγο δεν υπήρχε σχεδόν κανείς στην αίθουσα συνεδριάσεων για να τον ακούσει.

Τόσο ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης όσο και όλοι οι άλλοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου αρνήθηκαν να τον ακούσουν και επιδεικτικά βγήκαν εκτός της αίθουσας όταν πήρε το λόγο. Μαζί με τον Κ. Μπακογιάννη, αποχώρησαν και οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Σοφιανός, και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ το ίδιο επιδεικτικά επέστρεψαν μόλις εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του.

Λίγο αργότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την ψήφο τους απέκλεισαν όλους τους υποψήφιους που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για εκπροσώπηση στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και όλων συνολικά  των Δημοτικών φορέων. 

Το μήνυμα στην Χρυσή Αυγή και τους εκπροσώπους της από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν σαφές και είναι επίσης σαφές ότι έτσι θα πορευτεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας  στο συγκεκριμένο ζήτημα όλη το επόμενο τετραετία