ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ICAP People Solutions ενισχύει την δραστηριότητά της στην Κύπρο

Η ICAP People Solutions ενισχύει την δραστηριότητά της στην Κύπρο - Κεντρική Εικόνα

Η ICAP People Solutions AE, ενισχύει την δραστηριότητά της στην Κύπρο, με άξονα τις υπηρεσίες “Executive Search and Selection”και “Recruitment Solutions”.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, προχώρησε σε πρόσληψη της Χριστιάννας Κυριάκου, η οποία έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην πρόσληψη, την απόκτηση ταλέντων και το HR, κατέχοντας στο παρελθόν ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό από το Πανεπιστήμιο Brunel του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Director Executive Search & Selection, ICAP People Solutions δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Χριστιάννα στην ομάδα της ICAP People Solutions. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε την τοπική αγορά με υπηρεσίες Executive Search και Selection υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους τοπικούς μας Συνεργάτες. Στη λογική αυτή, η εμπειρία της Χριστιάννας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το καταξιωμένο χαρτοφυλάκιό μας της ESS & Recruiting Solutions και θα είναι τοποθετημένη με ιδανικό τρόπο έτσι ώστε να απευθύνεται και να εξυπηρετεί ποικίλους σημαντικούς επιχειρηματικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας».