ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κεραυνοί» Καρτερού: Ήρθε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινήσει τις κουτουλιές!

«Κεραυνοί» Καρτερού: Ήρθε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινήσει τις κουτουλιές! - Κεντρική Εικόνα

Αλλαγή στην αντιπολιτευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει με σημερινό του άρθρο στην «Αυγή» ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα έως τον Ιούλιο Θανάσης Καρτερός.

Σε αυτό παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με την «μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει», καλώντας τον παράλληλα «να αρχίσει τις κουτουλιές».

Ο δημοσιογράφος αναφέρει στο άρθρο του μεταξύ άλλων: «γιατί κάναμε εκλογές τον Ιούλιο, γιατί δεν τα μοιράσαμε εμείς, γιατί δεν κάνουμε δυναμική αντιπολίτευση, τι έκανε το οικονομικό επιτελείο, τι δεν έκανε το πρωθυπουργικό επιτελείο. Γιατί δεν παίζει στις μικρές οθόνες η μικρή Ελένη, που κάθεται και κλαίει. Και φαντάζεται ότι το κλάμα της θα ακουστεί -από ποιον;- και θα διορθώσει τα παρελθόντα, τα παρόντα και τα μέλλοντα».

«Άσχημο θέαμα...», σχολιάζει.

Και καταλήγει: «Φτάνει με την κατάθλιψη, γιατί αυτοί έχουν ξεσαλώσει, δεν κρύβονται πια, κι έχουν βαλθεί να μας πάρουν και το νόμισμα που μας απέμεινε. Την υπομονή, την επιμονή και το θάρρος που χαρακτήριζαν πάντα την Αριστερά και τους αριστερούς σε καιρούς απείρως πιο σκοτεινούς από σήμερα. Ως εκ τούτου... Μαγιακόφσκι: Μ’ όλη μας τη φωνή. Κι αν είν’ κανείς σας δίχως χέρια, να ’ρθεί να χτυπηθεί με κουτουλιές. Και με κουτουλιές, ναι. Άντε, γιατί, ενώ εμείς ομφαλοσκοπούμε τα της ήττας -που μεταξύ μας, όταν ένας στους τρεις Έλληνες σε εμπιστεύεται στην κάλπη και σε συνθήκες προπαγανδιστικού ζόφου, δεν τη λες και ήττα-, εκείνοι εκτελούν τα μικρά και μεγάλα τους πραξικοπήματα».