ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΖeniΘ: Στόχος οι 500.000 συνδέσεις

ΖeniΘ: Στόχος οι 500.000 συνδέσεις - Κεντρική Εικόνα

Το φράγμα των 500.000 συνδέσεων στοχεύει να σπάσει μέσα στην επόμενη τετραετία η ΖeniΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά ενώ λανσάρει νέες υπηρεσίες οι οποίες προάγουν την εξοικονόμηση ενέργειας. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκαναν τα στελέχη της επιχείρησης κατά τα εγκαίνια του περιπτέρου της στην 84η ΔΕΘ, η εταιρεία θέτει ως στρατηγικό στόχο το να σπάσει το φράγμα των 500.000 συνδέσεων ενέργειας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια και λανσάρει στην αγορά τρεις νέες υπηρεσίες που συμπληρώνουν τη βεντάλια των πρόσθετων παροχών της εταιρείας: τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας. 

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της επιχείρησης μιλώντας στους δημοσιογράφους, βασικές προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί γενικότερα η αγορά είναι η επέκταση δικτύου του φυσικού αερίου ενώ βασική πρόκληση για την εταιρεία εξακολουθεί να αποτελεί η λιανική ρεύματος. Όσον αφορά στις αλλαγές που επίκεινται στον κλάδο, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ανέφεραν ότι εξετάζουν τα σενάρια πιθανών συνεργειών με άλλες επιχειρήσεις ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να εξαγοράσουν κάποια «μεγάλη», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά επιχείρηση.

Ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ κατά την ομιλία του στα εγκαίνια σημείωσε ότι «το 2018 γίναμε πανελλαδικοί. Η ΖeniΘ είναι ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας αφού πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα την υπηρεσία dual energy. Είμαστε νέοι και γεμάτοι ζωντάνια. Είμαστε η εταιρεία με τις περισσότερες επιλογές προϊόντων». 

Κατά τα εγκαίνια του περιπτέρου, ο διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, αναφέρθηκε στα «20 χρόνια εμπιστοσύνης» που γιορτάζει φέτος η εταιρεία από τη μέρα που έφερε το φυσικό αέριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πριν επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλη τη χώρα.