ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Λύση: Παρέδωσε και η ΝΔ το ιερό όνομα «Μακεδονία»

Ελληνική Λύση: Παρέδωσε και η ΝΔ το ιερό όνομα «Μακεδονία» - Κεντρική Εικόνα

«Σήμερα νίκησε η ... "Επικοινωνία" Μητσοτάκη αλλά έχασε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αφού και η ΝΔ παρέδωσε στους Σκοπιανούς το ιερό όνομα "Μακεδονία"!» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

   «Στον βωμό των συμφερόντων του γερμανικού -αμερικανικού παράγοντα, ο κ. Μητσοτάκης "θυσίασε ως νέα Ιφιγένεια" την Μακεδονία μας! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του λέει: Κύριε Μητσοτάκη εσείς μπορείτε να κάνετε την επικοινωνία σας με τους ξένους, αλλά η ελληνική κοινωνία κατάλαβε! "Πουλήσατε" την Μακεδονία για μια...καρέκλα πρωθυπουργού!!!» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, εξέδωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αναφερόμενη στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το εν λόγω ζήτημα.

   Η ανακοίνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχει ως εξής:

   «Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τους Έλληνες! Δήθεν θα συναντήσει τον Ερντογάν για να λύσει το... "προσφυγικό" !Αν ο Ερντογάν αποφασίσει να στείλει 30.000 στρατιώτες άοπλους με πολιτικά, που θα εισέλθουν από τον Έβρο περπατώντας, ως δήθεν πρόσφυγες, η ΝΔ τι θα κάνει;

   Ο κ. Μητσοτάκης θα παριστάνει τον... φιλάνθρωπο τροχονόμο; Ο Ελληνικός στρατός θα ανοίξει πυρ;

   Το πρόβλημα δεν είναι ότι η Ν.Δ. δεν έχει λύση για κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι η Ν.Δ. είναι το... πρόβλημα!!»