ΕΛΛAΔΑ

Πυρκαγιά σε λεωφορείο – Κομφούζιο στην εθνική οδό στο ύψος της Φιλαδέλφειας (video)

Πυρκαγιά σε λεωφορείο – Κομφούζιο στην εθνική οδό στο ύψος της Φιλαδέλφειας (video) - Κεντρική Εικόνα

Φωτιά άρπαξε λεωφορείο το απόγευμα του Σαββάτου (31/08) στην εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Από τη φωτιά έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό.

Η πυρκαγιά στο διπλό λεωφορείο του ΟΑΣΑ ξέσπασε από άγνωστη αιτία στην άνοδο της εθνικής. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα για να κατασβέσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λεωφορείο τυλίχθηκε όλο στις φλόγες, αλλά το ευχάριστο είναι ότι δεν υπήρχε κόσμος μέσα σε αυτό. Η φωτιά φέρεται να επεκτάθηκε και σε πεζογέφυρα που υπάρχει στην περιοχή.

Λόγω του γεγονότος προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό. Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία έχει διακοπεί, ενώ προς Αθήνα διεξάγεται με δυσκολία.

Σύμφωνα με το «ethnos.gr», ο οδηγός του λεωφορείου αρχικά είδε καπνό. Στη συνέχεια, άκουσε έναν κρότο, πιθανότατα από τον κινητήρα και έτρεξε με πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φωτιά. Δεν τα κατάφερε και έτσι έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική. Όπως ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου, η φωτιά ξέσπασε λόγω της παλαιότητας του οχήματος.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr